010-15 10 300

Lediga tjänster

Vi söker dig!
Lediga tjänster

Jobba med oss

Vi fortsätter vår resa mot att vara västkustens trevligaste företag!
Förutom att leverera tjänster av högsta kvalitet till våra kunder får du även chansen att ta del av teamkänslan och mycket roligheter.

Vill du arbeta i en rolig bransch där du kan växa i din egen takt? Tveka inte att kontakta oss redan idag!
Lediga tjänster

Se vår after work film 

Lediga tjänster

Våra medarbetare

Vår viktigaste resurs - hur upplever dom att jobba hos oss?
Ända sedan jag var liten har folk sagt att jag är en kylig snubbe. Det stämmer, jag älskar allt från snöbollar till frusna margaritor. Döm om min förvåning när jag blev erbjuden jobb på EB kylservice! Nu tar jag det kallt varje dag.

Bert Karlsson

Ända sedan jag var liten har folk sagt att jag är en kylig snubbe. Det stämmer, jag älskar allt från snöbollar till frusna margaritor. Döm om min förvåning när jag blev erbjuden jobb på EB kylservice! Nu tar jag det kallt varje dag.

Bert Karlsson

Som anställd på Effektbolagen så har jag verkligen tagit ett steg till i min karriär. Arbetet är omväxlande och gör att jag alltid får hålla mig på tårna!

Eilert Stenshult

Spontanansökan?

Vi tycker det är roligt att komma i kontakt med drivna och ambitiösa människor. Matchar inte din kompentens de tjänster som ligger ute, men att du tror du kan bidra på andra sätt - hör av dig så träffas vi över en kopp kaffe!
Kontakta oss