010-15 10 300

Vi söker Projektledare

Är du vår nya medarbetare?
Vill du vara med och utvecklas med oss och samtidigt vara en del av Effektbolagen? Vi söker en projektledare inom entreprenad till spännande projekt i Uddevalla, utmed Bohuskusten in mot Norge eller in i Dalsland. Vi söker även en projektledare med placering i Göteborg med omnejd.


Hur kommer ditt uppdrag att se ut?
Som projektledare driver och ansvarar du för projekt i form av nybyggnationer eller ombyggnationer från uppstart till avslut.Du är projektets nyckelperson som ser till att alla inblandade har den information och de förutsättningar de behöver för att projektet ska genomföras så smidigt som möjligt.  Du planerar och organiserar arbetet inom projektet i enlighet med uppsatta mål, budget, tidplaner och riskbedömningar. Du ansvarar även för att bevaka projektet samt rapportera och förankra beslut till närmsta chef.

Vem är du?
Vi tror att du har några års erfarenhet inom projektledning och entreprenadverksamhet. Har du erfarenhet av ventilationsbranschen, nyproduktion av bostäder eller kommersiella fastigheter ser vi detta som meriterande. Det är samtidigt positivt om du har Y-H utbildning inom VVS eller liknande.

Som projektledare är du strukturerad, kvalitetsorienterad och ser problemlösning som möjligheter i ditt arbetssätt. Att du samtidigt ser helheten i dina projekt förutsätter vi.Vidare är du van vid att såväl söka upp som att förmedla information på ett effektivt sätt. Du är nyfiken, har lätt för att lyssna och skapa långsiktiga relationer. Vidare är du välorganiserad, uthållig och resultatfokuserad och strävar efter både projektets och kundens bästa.

Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper, kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har B-körkort.

Vad kan Effektbolagen erbjuda dig?
Vi drivs av att förbättra samhället och miljön för våra kunder. Hos oss är samarbete, passion och personlighet avgörande och tillsammans gör vi skillnad. Vi erbjuder dig ett mycket varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att kunna påverka vår fortsatta utvecklingsresa.Michael Almeida

VD / Projektledare
Effektbolagen
kontakta oss

Fler lediga tjänster